İçeriğe geç

Hesabınızı silin

Business Sign Preview hesabınızı ve içindeki her şeyi istediğiniz zaman silebilirsiniz.

Hesabınızı silmek için giriş yapın

Nasıl silinir?

  1. 01Ayarlar › Hesap bölümünü açın.
  2. 02Hesabı sil seçeneğini belirleyin.
  3. 03Onaylamak için DELETE yazın.

Neler silinir?

  • Mağaza cephesi ve referans fotoğraflarınız, görselleriniz, kabul ettiğiniz stiller ve indirmeleriniz
  • Giriş yöntemleriniz, oturumlarınız ve hesabın kendisi
  • Fotoğraflarınızı göndermeyi kabul ettiğinize dair kayıt

Ne zaman?

Her şey 7 gün içinde kaldırılır. Web sitemiz üzerinden faturalandırılan bir plan hemen iptal edilir ve ek ücret alınmaz. App Store veya Google Play üzerinden alınan bir plan ilgili mağazadan iptal edilmelidir.

Yalnızca görsellerinizi mi temizlemek istiyorsunuz?

Ayarlar › Kayıtlı görselleri sil seçeneği fotoğraflarınızı ve görsellerinizi kaldırır ancak hesabınızı ve planınızı korur.