Hoppa till innehåll

Ta bort ditt konto

Du kan när som helst ta bort ditt Business Sign Preview-konto och allt som finns i det.

Logga in för att ta bort ditt konto

Så tar du bort det

  1. 01Öppna Inställningar › Konto.
  2. 02Välj Ta bort konto.
  3. 03Skriv DELETE för att bekräfta.

Vad som tas bort

  • Dina fasad- och referensfoton, dina bilder, dina godkända stilar och dina nedladdningar
  • Dina inloggningsmetoder och sessioner samt själva kontot
  • Uppgiften om att du godkände att skicka dina foton

När

Allt tas bort inom 7 dagar. En plan som debiteras via vår webbplats avslutas direkt utan fler debiteringar. En plan köpt i App Store eller Google Play måste avslutas där.

Vill du bara rensa dina bilder?

Inställningar › Ta bort sparade bilder tar bort dina foton och bilder men behåller ditt konto och din plan.