Usuń swoje konto
Możesz w dowolnym momencie usunąć konto Business Sign Preview wraz z całą jego zawartością.
Zaloguj się, aby usunąć kontoJak usunąć konto
- 01Otwórz Ustawienia › Konto.
- 02Wybierz Usuń konto.
- 03Wpisz DELETE, aby potwierdzić.
Co zostanie usunięte
- Twoje zdjęcia fasad i zdjęcia referencyjne, wygenerowane wizualizacje, zaakceptowane style oraz pobrane pliki
- Twoje metody logowania, sesje oraz samo konto
- Zapis potwierdzający Twoją zgodę na przesyłanie zdjęć
Kiedy
Wszystko zostaje usunięte w ciągu 7 dni. Plan rozliczany przez naszą stronę internetową jest anulowany natychmiast, bez kolejnych opłat. Plan zakupiony w App Store lub Google Play należy anulować w odpowiednim sklepie.
Chcesz tylko wyczyścić swoje wizualizacje?
Ustawienia › Usuń zapisane obrazy usuwa Twoje zdjęcia i wizualizacje, ale zachowuje konto i aktywny plan.