Slett kontoen din
Du kan når som helst slette Business Sign Preview-kontoen din og alt som ligger i den.
Logg inn for å slette kontoen dinSlik sletter du den
- 01Åpne Innstillinger › Konto.
- 02Velg Slett konto.
- 03Skriv DELETE for å bekrefte.
Hva som slettes
- Fasade- og referansebildene dine, de ferdige bildene, godtatte stiler og nedlastinger
- Innloggingsmetodene og øktene dine, samt selve kontoen
- Registreringen av at du godtok å sende bildene dine
Når
Alt fjernes innen 7 dager. Et abonnement fakturert via nettstedet vårt avsluttes med en gang uten flere belastninger. Et abonnement kjøpt i App Store eller Google Play må avsluttes der.
Vil du bare tømme bildene dine?
Innstillinger › Slett lagrede bilder fjerner bildene dine, men beholder kontoen og abonnementet.