Slet din konto
Du kan når som helst slette din Business Sign Preview-konto og alt i den.
Log ind for at slette din kontoSådan sletter du den
- 01Åbn Indstillinger › Konto.
- 02Vælg Slet konto.
- 03Skriv DELETE for at bekræfte.
Hvad der slettes
- Dine facade- og referencefotos, dine billeder, dine accepterede stile og dine downloads
- Dine loginmetoder og sessioner samt selve kontoen
- Registreringen af, at du accepterede at sende dine fotos
Hvornår
Alt fjernes inden for 7 dage. Et abonnement, der betales via vores hjemmeside, annulleres med det samme uden yderligere opkrævninger. Et abonnement købt i App Store eller Google Play skal opsiges dér.
Vil du kun rydde dine billeder?
Indstillinger › Slet gemte billeder fjerner dine fotos og billeder, men beholder din konto og dit abonnement.